Παναττική σύσκεψη σωματείων και φορέων Τετάρτη 22/3

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgeO6_xLpSzUl9ZLHY5bpBPqU7fiK-vJUQQJ-eSkzQN06JiRs7crnk_dcxhH4P9bz34vAO_GpVkwUUTjxD-cdG_Q6WjuvuidEHqWPWQkJj9Mni339aYVXx1gdHAHdymIqpW7l-e95oh3m4/

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χαιρετίζουμε τις χιλιάδες λαού και νεολαίας που το τελευταίο διάστημα κατέβηκαν μαχητικά στους δρόμους, διαδήλωσαν απαιτώντας να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα των Τεμπών. Η μαζική συμμετοχή στις απεργιακές συγκεντρώσεις και τα συλλαλητήρια, αποδεικνύει ότι δεν ξεχνάμε και δεν τρομοκρατούμαστε.
Δεν ξεχνάμε τις διαχρονικές ευθύνες όλων των κυβερνήσεων, που οδήγησαν σε αυτό το έγκλημα, αλλά απαιτούμε άμεσα μέτρα ασφάλειας στους χώρους δουλειάς, στις μετακινήσεις μας, στα σχολεία των παιδιών μας.
Δεν τρομοκρατούμαστε από το κράτος που φαίνεται ικανό και έτοιμο να καταστείλει τη λαϊκή οργή και να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των λίγων, αλλά έχει αποδείξει ότι είναι ανίκανο να προστατέψει τις ζωές μας και τα σπίτια μας, και τώρα ξεπουλάει ακόμα και το νερό.
Συνεχίζουμε τον αγώνα ενώνοντας τη φωνή μας με δεκάδες φορείς και σωματεία, συντονιζόμαστε για να αποφασίσουμε τα επόμενά μας βήματα.

Συμμετέχουμε στη σύσκεψη των συνδικάτων και των μαζικών φορέων της Αττικής την Τετάρτη 22/3 στις 19.00 στο γήπεδο Σπόρτινγκ.

Το Δ.Σ. του Ε.ΣΥ.Ν. (Παράρτημα Αχαρνών-Φυλής)
21/3/2023

Share: