Εκδήλωση του ΕΣΥΝ στην πλατεία Ηρώων στα Άνω Λιόσια


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τη συμμετοχή τοπικών φορέων πραγματοποιήθηκε εκδήλωση του παραρτήματος του ΕΣΥΝ στα
πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών.
Η εκδήλωση έγινε στην πλατεία Ηρώων των 'Ανω Λιοσίων, με τη μεγάλη προσέλευση των συμπολιτών μας να εκφράζει έκδηλα το ενδιαφέρον και την ανησυχία τους γι΄αυτό το κοινωνικό ζήτημα ,καθώς οι περιοχές αυτές(Μενίδι-Φυλή) είναι από τις μεγαλύτερες αγορές ναρκωτικών ουσιών, όχι μόνο στην Αττική αλλά και στους κοντινούς νομούς.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με ενημέρωση για τις εξελίξεις γύρω απο το ζήτημα των ναρκωτικών και κάλεσμα προς τους τοπικούς φορείς να γίνουν εκφραστές των αιτημάτων μας για Πρόληψη-Απεξάρτηση - Επανένταξη.
Ακολούθησε επίδειξη ταε κβο ντο απο τον Α.Ο ΕΥΠΥΡΙΔΑΙ, που ενθουσίασε το κοινό . Με τη λήξη του τουρνουά σκακιού που πραγματοποιήθηκε στο χώρο της εκδήλωσης, δόθηκαν αναμνηστικά
"Διπλώματα"στους μικρούς μας φίλους.
"Ο Καραγκιόζης καταζητούμενος "από το Θέατρο σκιών του Γιώργου Ταρουνά , αποδόμησε πλήρως το ιδεολόγημα της κυβέρνησης για την ανάπτυξη και τις "επενδύσεις στο φυτό -φάρμακο για" πάσα
ασθένεια" και πήρε στο κυνήγι τον Βεζύρη που του το πλάσαρε, καταχειροκροτούμενος από τους θεατές.
Και, τέλος, μαθητές του 3ου ΓΕ.Λ. 'Ανω Λιοσίων πρόσφεραν ένα όμορφο μουσικό πρόγραμμα στο κοινό, που σιγοτραγούδησε μαζί τους αγαπημένα τραγούδια και επιβράβευσε τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες.
Προβάλλουμε τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και την ερασιτεχνική δημιουργία ως μέσο για την ολοκλήρωση της προσωπικότητας των νέων ανθρώπων και πρόληψης απέναντι στις εξαρτήσεις και λέμε 'ναι στη ζωή ,όχι σε όλα τα ναρκωτικά'.
Share: